Tiryaki Board

Tam Versiyon: Boksör Burnu Nedir?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Boksör Burnu Nedir?

Erkeklerde özellikle genç yaşta boks yapmaya başlayanlarda görülen, kırılmalar ve tekrar kırılmalarla oluşan burun tipi. (bkz: boxer) (bkz: mickey rourke)

efendim kim ne derse desin karizmatik durmaktadır. * önceleri kabullenmek zor olsa da kırık burun geçirilen operasyonlarla iyice deforme olur.. fakat yüze mağrur, mahmur, masum fakat dokunulmaz bir ifade verir

snatchteki mickey o'neil*in burnu gibi olan burundur.

biri diyor ki

iki defa kırıldıktan sonra boksör olmasam da sahip olduğum burun diyebilirim.
tek kelimeyle iğrençtir ama severim.

Özellik boksörlerin burunları bir değişik, bunu çok duymuştum boksörler burun kemiklerini aldırıyor diye. Kickboksta profesyonel değilim ama ilerde olmayı çok isityorum, şuan çok bir problem yok ileride sorun çıkar mı acaba ? Kemik aldırma diye bir olay var mı ?

ringe çıkan insanların yaptırdığı bir olay(madalyadan çok bunu meslek olarak yapanların) boks-kick boks-MT fark etmez burun çabuk hasar gören bir yer o kemik varken buruna yediğin sağlam darbede nakavt olma ihtimalinde var
amatör maçlara veya müsabakalara bakarsan(özellikle 21 yaş altı olanları) burun kemiğinin belirgin olduğu yerlerin mor olduğunu görürsün hatta 2011-2010 muydu neydi TR kickboks turnuvası finalinde (adını ve tarihi hatırlayamadım) birinin burnunun o kemik kısmı mos mordu adam bildiğin bitik halde başladı ve kaybetti yenende trabzonluydu hatta youtube da izlemiştim araştırırsan bulursun
sonuç olarak maçlara çıkmayı sürekli yapan insanlara risk oluşturuyor o yüzden aldırıyorlar.

Hocam kıkırdak aldırıyorlar diyenler var. Yani kemik nasıl aldırılır, nasıl bir ameliyat olur bilmiyorum. Zamanla darbelere alışma gibi bir durum olur mu sence, çünkü Gökhan Saki'nin burnu çok normal duruyor o aldırmamış gibi. Badr Hari ile yaptığı maçta burnu kızarmış bayağı.

........

internetten alinti
eksi sözlük
forum.donanimhaber.com