Karoglan Hoca Başağaçlı Raşit Tunca’nın Sözleri Özdeyişleri TEXT Halinde
Bu bölümümüzde Raşidi Tarikatı’nın Kurucusu
Karoglan Hoca Başağaçlı Raşit Tunca’nın
Sözlerini Özdeyişlerini
Text Yani Yazı Halinde Paylaşacağız.
Kar©glan
Başağaçlı Raşit Tunca
Schrems, 31 Temmuz 2021 Cumartesi
Bizim Sistemimiz de iki Güneş Kabul Etmez
Karoglan Başağaçlı Raşit Tunca Sözü
Schrems, 05.05.2023
----------oOo----------
Hayatta Hep Muhalefeet Partisi Durumuna Düşmekten Sıkıldım
Taktik Değiştirdim iktidara Oynuyorum Artık
Schrems, 06.05.2023
HIDRELLEZ
----------oOo----------
Bu illuminatın her attığı zar neden düşeş geliyor sizce
Bu üSt AKIL Yada illuminat Neden Her Devleti yönetir durumda
"Taktik Değiştirdim iktidara Oynuyorum Artık" Modundalar
Bu kazansın yada şu kazansın modunda değil de
Sadece kazananın yanında yer alırsan
Hiçbir zaman kaybetmemiş olursun değilmi?
Schrems, 06.05.2023
HIDRELLEZ
----------oOo----------
Mevlevilere Sesleniş
Fizikciler diyor ki iki nova yada nebula birbirine çarpıp karışınca olan patlamadan altın madeni meydana gelirmiş.
яR
Hz Peygamber ikindi vakti geldi Hz Mahdi geceye kaldı. Ey Mevlevi askeri Bizde Vakit gece ve oruc gündüz farz olan bir ibadettir. Hz Muhammed vefat etti, Abdülkadir Geylani öldü, Mevlana öldü, Şems öldü,... bütün güneşler battı bir mehdinin güneşi sağdır biz orucumuzu iftar ettik oturduk, oruclu olanlar sonradan dökülüpte bizi meşgul etmesin baştan dökülsünler
çünkü biz iftar ettik ve p... il vakiti ile halvet eder vaziyetteyiz bize bakarsa onlar onların orucuna helal gelir yoksa,Güneşi henüz batmayan veya oruçlu olduğunu iddia eden mevlevi askeri bizimle gelmesin, Hz Mehdinin de vaktinin gecenin dibine vurduğunu bilen bizimle gelebilir vesselam
яR
Güneşimizin diğer yarısı bize kavuşunca, şems şemse karışınca, şumus olma vaktidir vesselam
Schrems, 22.05.2023
----------oOo----------
O'nlar Fotoğraf Makinasını icad edip Satanlar, Bizler Fotoğraf Çekenleriz,
O'nlar Telefonu icad Edenler ve Satanlar, Bizler Telefon Kulananlarız,
O'nlar Bilgisayar icad Edenler, Bizler Bilgisayarda Oyun Oynayanlarız,
......
Bu Gidiş Nereye Kadar?
Ne Zaman Uyanacaksınız?
Schrems, 20.06.2023
onlu günlerdeyiz
----------oOo----------
Havalar Isınınca, Ormanlarımız Herhangi bir Sebebten Yanmadan Önce, Ormanları Yukardan Islatırsanız,
Hem Ağaçlarmızı Besleyip Sulamış Oluruz, Hemde Yanmasının Önüne Geçmiş Oluruz.
Eğer Ormanlar Yanıp Tutuştuktan Sonra, Suyumuzu Onları Söndürmek için Harcarsak iki Tane Zararımız Olur.
Hem Suyumuzu Kaybederiz Hemde Ormanlarmızı.
Ormanlarımızı Önceden Suladığımız da, Suyumuzu Harcasak da,
Ağaçlarımız Bize Kar Kalır Vesselam..
Schrems, 18.07.2023
----------oOo----------
Herşeyin sonu aynı değil, 100 ün sonu 99 iken, elli nin, altmış ın sonu 49 yada 59
Henüz bitmemiş olan'ın sonu da önü de açıktır, O'nun sonu nu Ancak Allah bilir..
هُوَ ٱلَّذِى خَلَقَكُم مِّن طِينٍ ثُمَّ قَضَىٰٓ أَجَلًا ۖ وَأَجَلٌ مُّسَمًّى عِندَهُۥ ۖ ثُمَّ أَنتُمْ تَمْتَرُونَ
Huvellezî halakakum min tînin summe kadâ ecelâ(ecelen), ve ecelun musemmen ındehu summe entum temterûn
O öyle bir Rab’dır ki, sizi çamurdan yaratmış, sonra her birinize bir ecel tayin etmiştir. Yine Herkes için belirlenmiş bir ecel de, yine O’nun katındadır. (Herkes <<كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍۚ >> için olan bir son, yani kiyamet var) Siz ise hâlâ bundan şüphe mi ediyorsunuz.
(Enam Suresi 2. Ayet)
كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍۚ وَيَبْقٰى وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْاِكْرَامِۚ
Kullu men aleyhâ fân, Ve yebkâ vechu rabbike zûl celâli vel ikrâm.
Herkes yok olacaktır. Sadece hata, celal ve ikram sahibleri (cennetlikler ve cehennemlikler ve ödül sahipleri) ve birde Rabbin'in vechi bâki kalacaktır.
Rahmân Suresi 26 ve 27. Ayet
Schrems, 10.11.2023
----------oOo----------
"Ne ilkbhardan ve yazdan geçilir vazegeçilir, nede Sonbahar ve Kışdan vazgeçilebilir. Allah ona yönelenlerin vekilidir, geceninde gündüzünde, yazında Kışında."
Schrems, 26.06.2016
----------oOo----------
"islamda faiz yokdur amma, islamın faizli gibi ödenmedikce artan borcu, namaz borcudur, ödenmeye ödenmeye dağlar kadar namaz borcu olan birisi, o yükden kurtulmadıkça, güzel işlerden fayda görmez, çünkü yaptığı hayırları, namaz borcunu ödemeye yetmez."
Schrems, 11.06.2016
----------oOo----------
"Terazi Hududuna gelince ,bazen bir saç teli kadar bile bir ağırlık, ibrenin degişmesini sağlar, varsa ağır getirir, yoksa noksan ve hafif getirebilir."
Schrems, 11.06.2016
----------oOo----------
"Her Yalanın içinde bile bir gerçek vardır ki, mesela en azından, Yalanın yalan olduğu bir gerçek ve hakikattır.
(Karaoğlan 27 Kasım 2018 salı saat 19 09.)
----------oOo----------
Her şeyin anahtarı sevgi olsaydı, cevizi kırıp da yemezdik.
(Karaoğlan Tarihi belli degil eski söz.)
----------oOo----------
O Kadar da Kibar olmayın
Yoksa Taç kraker zannedip yerler sizi
Raşit Tunca Sözü
22.02.2025
NOT: Kılı kırk yarcak kadar ileri gitmeyin demek istedim
----------oOo----------
Bir Çiftlikte İki Horoz Ötmez
Bizim Sistemimiz de iki Güneş Kabul Etmez
Schrems, 05.05.2023
----------oOo----------
Hayatta Hep Muhalefeet Partisi Durumuna Düşmekten Sıkıldım
Taktik Değiştirdim iktidara Oynuyorum Artık
Schrems, 06.05.2023
HIDRELLEZ
----------oOo----------
Bu illuminatın her attığı zar neden düşeş geliyor sizce
Bu üSt AKIL Yada illuminat Neden Her Devleti yönetir durumda
"Taktik Değiştirdim iktidara Oynuyorum Artık" Modundalar
Bu kazansın yada şu kazansın modunda değil de
Sadece kazananın yanında yer alırsan
Hiçbir zaman kaybetmemiş olursun değilmi?
Schrems, 06.05.2023
HIDRELLEZ
----------oOo----------
Mevlevilere Sesleniş
Fizikciler diyor ki iki nova yada nebula birbirine çarpıp karışınca olan patlamadan altın madeni meydana gelirmiş.
яR
Hz Peygamber ikindi vakti geldi Hz Mahdi geceye kaldı. Ey Mevlevi askeri Bizde Vakit gece ve oruc gündüz farz olan bir ibadettir. Hz Muhammed vefat etti, Abdülkadir Geylani öldü, Mevlana öldü, Şems öldü,... bütün güneşler battı bir mehdinin güneşi sağdır biz orucumuzu iftar ettik oturduk, oruclu olanlar sonradan dökülüpte bizi meşgul etmesin baştan dökülsünler
çünkü biz iftar ettik ve p... il vakiti ile halvet eder vaziyetteyiz bize bakarsa onlar onların orucuna helal gelir yoksa,Güneşi henüz batmayan veya oruçlu olduğunu iddia eden mevlevi askeri bizimle gelmesin, Hz Mehdinin de vaktinin gecenin dibine vurduğunu bilen bizimle gelebilir vesselam
яR
Güneşimizin diğer yarısı bize kavuşunca, şems şemse karışınca, şumus olma vaktidir vesselam
Schrems, 22.05.2023
----------oOo----------
O'nlar Fotoğraf Makinasını icad edip Satanlar, Bizler Fotoğraf Çekenleriz,
O'nlar Telefonu icad Edenler ve Satanlar, Bizler Telefon Kulananlarız,
O'nlar Bilgisayar icad Edenler, Bizler Bilgisayarda Oyun Oynayanlarız,
......
Bu Gidiş Nereye Kadar?
Ne Zaman Uyanacaksınız?
Schrems, 20.06.2023
onlu günlerdeyiz
----------oOo----------
Havalar Isınınca, Ormanlarımız Herhangi bir Sebebten Yanmadan Önce, Ormanları Yukardan Islatırsanız,
Hem Ağaçlarmızı Besleyip Sulamış Oluruz, Hemde Yanmasının Önüne Geçmiş Oluruz.
Eğer Ormanlar Yanıp Tutuştuktan Sonra, Suyumuzu Onları Söndürmek için Harcarsak iki Tane Zararımız Olur.
Hem Suyumuzu Kaybederiz Hemde Ormanlarmızı.
Ormanlarımızı Önceden Suladığımız da, Suyumuzu Harcasak da,
Ağaçlarımız Bize Kar Kalır Vesselam..
Schrems, 18.07.2023
----------oOo----------
Herşeyin sonu aynı değil, 100 ün sonu 99 iken, elli nin, altmış ın sonu 49 yada 59
Henüz bitmemiş olan'ın sonu da önü de açıktır, O'nun sonu nu Ancak Allah bilir..
هُوَ ٱلَّذِى خَلَقَكُم مِّن طِينٍ ثُمَّ قَضَىٰٓ أَجَلًا ۖ وَأَجَلٌ مُّسَمًّى عِندَهُۥ ۖ ثُمَّ أَنتُمْ تَمْتَرُونَ
Huvellezî halakakum min tînin summe kadâ ecelâ(ecelen), ve ecelun musemmen ındehu summe entum temterûn
O öyle bir Rab’dır ki, sizi çamurdan yaratmış, sonra her birinize bir ecel tayin etmiştir. Yine Herkes için belirlenmiş bir ecel de, yine O’nun katındadır. (Herkes <<كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍۚ >> için olan bir son, yani kiyamet var) Siz ise hâlâ bundan şüphe mi ediyorsunuz.
(Enam Suresi 2. Ayet)
كُلُّ مَنْ عَلَيْهَا فَانٍۚ وَيَبْقٰى وَجْهُ رَبِّكَ ذُو الْجَلَالِ وَالْاِكْرَامِۚ
Kullu men aleyhâ fân, Ve yebkâ vechu rabbike zûl celâli vel ikrâm.
Herkes yok olacaktır. Sadece hata, celal ve ikram sahibleri (cennetlikler ve cehennemlikler ve ödül sahipleri) ve birde Rabbin'in vechi bâki kalacaktır.
Rahmân Suresi 26 ve 27. Ayet
Schrems, 10.11.2023
----------oOo----------
"Ne ilkbhardan ve yazdan geçilir vazegeçilir, nede Sonbahar ve Kışdan vazgeçilebilir. Allah ona yönelenlerin vekilidir, geceninde gündüzünde, yazında Kışında."
Schrems, 26.06.2016
----------oOo----------
"islamda faiz yokdur amma, islamın faizli gibi ödenmedikce artan borcu, namaz borcudur, ödenmeye ödenmeye dağlar kadar namaz borcu olan birisi, o yükden kurtulmadıkça, güzel işlerden fayda görmez, çünkü yaptığı hayırları, namaz borcunu ödemeye yetmez."
Schrems, 11.06.2016
----------oOo----------
"Terazi Hududuna gelince ,bazen bir saç teli kadar bile bir ağırlık, ibrenin degişmesini sağlar, varsa ağır getirir, yoksa noksan ve hafif getirebilir."
Schrems, 11.06.2016
----------oOo----------
"Her Yalanın içinde bile bir gerçek vardır ki, mesela en azından, Yalanın yalan olduğu bir gerçek ve hakikattır.
(Karaoğlan 27 Kasım 2018 salı saat 19 09.)
----------oOo----------
Her şeyin anahtarı sevgi olsaydı, cevizi kırıp da yemezdik.
(Karaoğlan Tarihi belli degil eski söz.)
----------oOo----------
O Kadar da Kibar olmayın
Yoksa Taç kraker zannedip yerler sizi
Raşit Tunca Sözü
22.02.2025
NOT: Kılı kırk yarcak kadar ileri gitmeyin demek istedim
----------oOo----------
Portal
Forum
Search
Community 
Forum Statistics