Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 3.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iyi koyun veya sığır karaciğeri pişirince neden mavileşir?
#1
Oku-1 
iyi koyun veya sığır karaciğeri pişirince neden mavileşir?

Çünkü safrası tam çıkarılmamış veya çıkarıp ayırırken ciğere  sızmışsa zehirli  karaciğer eti mavileşir.





Signing of RasitTunca
[Image: attachment.php?aid=107929]
Kar©glan Başağaçlı Raşit Tunca
Smileys-2
Reply
#2
Elmas neden mavileşir?

Sizceeeeee





Signing of RasitTunca
[Image: attachment.php?aid=107929]
Kar©glan Başağaçlı Raşit Tunca
Smileys-2
Reply
#3
Safra asit ve baz dan meydana gelir
kimyasina safra karisan et (Ciger eti) mavi oluyorsa iste asitli "asit ve baz" kömürdeki elmasda





Signing of RasitTunca
[Image: attachment.php?aid=107929]
Kar©glan Başağaçlı Raşit Tunca
Smileys-2
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)